#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Od příští neděle (3. července) Rychlofky už pouze jako týdenní e-mailový newsletter! Přihlaste si ho včas

Od Rychlofky

Ještě tuto neděli vyjde #tyden na Lupě a Rychlofky čekají zásadní změny. Web, tedy Rychlofky.cz přestane fungovat tak jak doposud, tedy průběžně zveřejňovat zprávičky – nejspíš v něm zůstane to co vyšlo a nejspíš se tam bude objevovat i týdenní souhrn.

Pokud budete chtít týdenní souhrn (tak jak deset let vycházel na Lupě) mít nadále, budete mít dvě možnosti. Ta poněkud preferovaná je přihlásit si jeho odběr e-mailem.

????????????

Ale protože je vždy dobré mít “vlastní obsah na vlastním”, tak zůstane přeci jen web. Zvažovaná varianta ale je, že bude uzamčený, tedy jen pro “členy” (nebo možná pro předplatitele, kdo ví). Každopádně to co bude chodit e-mailem (a bude dostupné na Subtacku) bude existovat i na Rychlofky.cz (protože nikdy nevíte co Substack napadne).

Bude to znamenat i dost zásadní úsporu času, dost nutnou i proto, že #tyden na Lupě byl honorovaný. Pro novou podobu zatím žádný obchodní model není, takže je potřeba výrazně snížit objem času.

Celé to má ale i ještě jeden háček. Pokud se nenajde dostatek odběratelů nedělního newsletteru, tak nebude moc smysl v tom pokračovat. Takže víte co, můžete pomoci a dát vědět svým známým, kolegům a přátelům. Ať si přihlásí odběr. Zajíce v pytli “kupovat” nebudou, je tady toho dostatek vidět aby bylo jasné co dostanou.

Prohlédnout si jak vypadají typické nedělní souhrny je možné na rychlofky.substack.com (kde je také přihlášení).