Pokud jste si kdy koupili něco pro Oculus a zrušíte účet na Facebooku o vše přijdete.

Pokud jste si kdy koupili něco pro Oculus a zrušíte účet na Facebooku o vše přijdete. Smazání účtu na Facebooku znamená smazání nákupů, deaktivace účtu na Facebooku vám znemožní používat Oculus. Facebook přitom vynucuje přechod na účet na Facebooku místo odděleného účtu pro Oculus, řešení tedy neexistuje. Nemažte ani nedeaktivujte účty. A doufejte, že vám je nesmaže nebo nezablokuje sám Facebook. Via Facebook will delete your Oculus purchases if deactivate your social media