#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Google Meet přidává 3 miliony uživatelů denně a je dostupný zdarma.

Od Rychlofky

Google Meet přidává 3 miliony uživatelů denně a je dostupný zdarma. Konkurence pro Zoom, teoreticky, tedy pokud se Google podaří odstranit schizofrenii v podobě záplavy různě se jmenujících chatovacích aplikací. V GSuite se Meet navíc objevil přímo v rozhraní Gmailu, ale stejně tak tam zůstal ještě původní “chat”, ve skutečnost Hangouts.

TIP: Jaké jsou alternativy pro Zoom pro videohovoryAplikace, software a tipy pro práci z domova i na dálku. Koronavirový speciál jsou místa, kde najdete záplavu užitečných rad pro práci na dálku a videotelefonování

Samotný Meet je navíc obtížně uchopit, v App Store/Google Play je jenom Hangouts Meet. A připočítejte Duo, Hallo, Hangouts, původní GChat. Google navíc Meet zpřístupnil zdarma. Viz Google Meet premium video meetings—free for everyone. Tedy tak trochu, prozatím to jen oznámil, dostupné zdarma to bude během příštích týdnu.

WFH-06.max-1000x1000.jpg