#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Jeden rok Apple TV+ zdarma pokud si koupíte nové zařízení od Apple. Platí i zpětně! Nepromarněte příležitost

Od Rychlofky

20191101_155553000_iOS.pngApple TV+ je od dnešního dnes spuštěná (139 Kč měsíčně) a byť nabídka není nijak extrémně velká (několik seriálů a filmů), tak je to určitě dobrá věc k odzkoušení.

Pokud si koupíte nové zařízení (iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV, Mac) tak dostanete jeden rok Apple TV+ zdarma. 

Nejpodstatnější je, že se to vztahuje na zařízení koupená po 10. září 2019 – takže si Apple TV+ na rok zdarma můžete okamžitě aktivovat.

Stačí otevřít aplikaci TV a kliknout na “banner” s nabídkou Apple TV+ a uvidíte nabídku roku zdarma. Je nutné mít iOS 13.

TIP: ? Tipy a triky pro Apple iOS

Zdarma dostupná TV+ se chová jako plně placená – můžete i sdílet s rodinnými příslušníky (dalších 6 lidí). Pokud ale v průběhu roku přerušíte/ukončíte, už se k “roku zdarma” vrátit nemůžete.  Aktivovat si rok zdarma je možné do tří měsíců od 1. listopadu 2019.

Po skončení ročního přístupu zdarma začnete automaticky platit měsíční poplatek (4.99 USD / 139 Kč).  Ukončit můžete kdykoliv v průběhu a také kdykoliv poté o začnete platit.

Běžný “trial” je pouze 7 dní.

Podrobnosti viz About Apple TV+