#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Facebook zásadně omezil Graph Search. Vyhledávání nyní pouze ve vlastních příspěvcích.

Od Rychlofky

Facebook zásadně omezil Graph Search. Vyhledávání nyní pouze ve vlastních příspěvcích. Velmi pravděpodobně ve snaze předejít dalšímu vzniku skandálu týkajícího se soukromí. Facebook samozřejmě tvrdí, že to dělá proto, že uživatelé na Facebooku hledají pouze klíčová slova.

Uživatelům Graph Search chybě nebude, ale jak píší v Changes to Facebook Graph Search leaves online investigators in a lurch pár skupinám bude chybět opravdu hodně. Pro uživatele je to každopádně dobře, jak uvádí Facebook Quietly Changes Search Tool Used by Investigators, Abused By Companies byla tato pomůcka zásadně zneužívána zejména pro komerční účely.

Pokud nevíte jak to fungovalo, tak návod je v Jak na Facebooku najdu fotky, na které někdo konkrétní dal Líbí? Co je to Graph Search?. A nutno dodat, RIP StalkScan.com

2019-06-11 07_06_51-Window.png