Facebook vrátil zpět „View as Public“ – kontrolu toho co z vašeho profilu je k vidění veřejně.

Facebook vrátil zpět „View as Public“ – kontrolu toho co z vašeho profilu je k vidění veřejně. Funkčnost zmizela (i s možností podívat se co z vašeho profilu vidí konkrétní člověk) poté, co se ukázalo, že je zásadně děravá. Návrat zpět #PR oddělení Facebook prezentuje jako zásadní službu uživatelů. K čemuž je nutné připomenout, že na Facebook nic není soukromé a vše co tam nahrajete buď někdo získá přes chybu nebo to Facebook přímo poskytne dalším subjektům. A samozřejmě, vše kontrolují stovky lidí ve Facebooku i mimo něj. Viz Facebook reenables ‘View as Public’ feature following 2018 security issue

D6ilXIhW4AIO8jt.jpg

 

Reklamy