#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Miliony lidí nahrávaly fotky do aplikace Ever, ta je zneužila pro vývoj pomůcek na rozpoznávání obličejů.

Od Rychlofky

Miliony lidí nahrávaly fotky do aplikace Ever, ta je zneužila pro vývoj pomůcek na rozpoznávání obličejů. Uživatelům o tom pochopitelně “zapomněli” říct a celé to schovávali za “uchovávání vzpomínek” (stejně to mimochodem dělá Facebook) a možnost si zdarma uschovávat neomezené množství fotografií. Do Podmínek týkajících se soukromí informaci o využití pro učení systémů na rozpoznávání obličeje doplnili až poté, co se na to přišlo.

Viz Millions of people uploaded photos to the Ever app. Then the company used them to develop facial recognition tools. A mrknout můžete i do Fast-Growing Photo App Everalbum, A Chart-Topper On iOS, Comes To Android z doby před třemi lety kdy Everalbum bylo hit.

To podstatnější ale viz Pokud se chcete zbavit aplikace Everalbum, je to velmi obtížné a Everalbum už i na Androidu, poté co se stala úspěšnou na iOSu.

2019-05-10 17_34_25-Ever _ Make memories

2019-05-10 17_34_32-Ever _ Make memories2019-05-10 17_34_41-Ever _ Make memories