#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

TweetDeck slouží pro vytváření automatizovaných sítí účtů co se vzájemně podporují. Jak se podvádí na Twitteru?

Od Rychlofky

TweetDeck slouží pro vytváření automatizovaných sítí účtů co se vzájemně podporují přes Líbí, retweety a komentáře. Využívá se toho, že v TweetDecku je možné vytvořit týmy, které spravují účty a mít napojeno více účtů a vše lze automatizovat.

Ovládané je to například i přes Telegram a už před rokem se o tom psalo v “Tweetdecking” Is Taking Over Twitter. Here’s Everything You Need To Know. “Tweetdecking” se tomu mimochodem říká nejen pro využití TweetDecku, ale ipro spojení dvou slov “tweet” a “deck”. V pokročilejší podobě se využívají skripty a API včetně napojeni na bot v Telegramu. Využívají se i rozšíření pro Chrome (Auto Deck), které ovládají TweetDeck.

2019-02-23 07_07_30-tweetdeck - Twitter Search _ Twitter.png

Twitter někdy před rokem masově mazal “tweetdeckující” účty, ale když si projdete aktuální tweety, tak najdete záplavu tweetů nabízejících tyto služby. Vše pochopitelně za peníze. Koupíte si líbí, retweety i tweety za peníze, ti co vše zprostředkovávají pak mají většinu peněz, ti co zapojili své účty malé podíly.

TIP: V Co je to Instagram Comment Pod (Insta pod)? Jak vyhrát nad omezujícími algoritmy? zjistíte jak totožné mechanismy fungují na Instagram