#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Ukradli vám účet na Instagramu? Dostat ho zpět je nadlidský úkol

Od Rychlofky

Ukradli vám účet na Instagramu? Dostat ho zpět je nadlidský úkol, komentuje Mashable v Instagram get hacked? Good luck getting it back. Nebývalo to tak, v době kdy Instagram nebyl 100% ovládnutý Facebookem a jeho praktikami podobné věci fungovaly. Existovala podpora uživatelů a o uživatele byl zájem. Patří k k tomu i klasický vývoj, zrušení maxima cest, jak je možné Instagram kontaktovat. Hlavně e-mailových adres. Jediné co zůstalo je klasický formulář (občas) dostupný přes Myslím, že můj účet na Instagramu byl napaden. Zde zahájený proces ovšem trvá týdny až měsíce, tedy pokud se vůbec něco stane.

TIP: Pokud máte štěstí a útočník nezměnil přístupové údaje, tak postup najdete v Co udělat, pokud někdo získal přístup k vašemu Instagramu. Instagram hlavně o pomoc nežádejte, je více než jisté, že vám ten účet smažou a nikdy ho už neuvidíte. V tom ještě lepším případě zablokují pro váš telefon možnost vůbec Instagram používat.

2019-01-25 12_49_59-Myslím, že můj účet na Instagramu byl napaden. _ Centrum nápovědy Instagramu.png