#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Facebook smaže Stránky a Skupiny mající cokoliv společného s podezřelými aktivitami. Přidal nové hodnocení “Kvality Stránky”.

Od Rychlofky

Facebook smaže Stránky a Skupiny mající cokoliv společného s podezřelými aktivitami. Dokonce i kdy tyto konkrétní Stránky či Skupiny nic špatného nedělaly. V zásadě nejde o nic nového, jen legitimizaci toho, co Facebook udělá běžně, tedy že smaže Stránku bez důvodů (a bez uvedení důvodu).

2019-01-25 08_29_05-Making Pages More Transparent and Accountable _ Facebook Newsroom.png

Viz Making Pages More Transparent and Accountable kde dočtete i novince jménem Kvalita Stránky. To najdete na vlastní Stránce a mělo by tam být vidět co vám Facebook ze Stránky odstranil a jaký obsah považuje za fake news (kde má dokonce tři klasifikace). To se ale týká kontrol prováděných smluvními partnery, takže v Česku to dostupné nejspíš nebude (ona stránka s informace existuje, ale kontrola v Česku prováděná není)..

2019-01-25 08_31_53-Facebook.png

Jak ona stránka s informacemi vypadá se můžete podívat na předchozím obrázku. Na své Stránce to najdete v horním menu pod Další -> Kvalita stránky.

2019-01-25 08_35_37-(81) 365tipů - Hlavní stránka.png