#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Ev Williams chce získat další peníze pro Medium.com. To stále není v zisku

Od Rychlofky

Ev Williams chce získat další peníze pro Medium.com. To stále není v zisku a doposud získalo 123 milionů investic. Zmiňuje že “opouštějí” fázi, kde se předpokládalo, že nejlepší žurnalistika je dostupná zdarma v neomezené kvalitě. Realita je, že Medium.com se většinou pokouší vybírat peníze za typické blogovací příspěvky bez odpovídající kvality.

Ev Williams je jeden ze zakladatelů Twitteru, v roce 2012 opustil pozici CEO a následně založil právě Medium. O tom jak hodně je Medium blog hovoří i to, že na něm denně vyjde 20 000 článků a má pouze 90 milionů měsíčních unikátních návštěvníků Výběr nejlepších článků, které jsou schovány za paywall, je věcí lidských editorů. Viz $132 million later, Ev Williams says he is raising even more money for Medium

2018-11-10 09_25_27-Medium – a place to read and write big ideas and important stories.png