#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

IBM koupilo společnost Red Hat. Za 34 miliard dolarů

Od Rychlofky

IBM je blízko akvizice společnosti Red Hat, uvádí to Bloomberg v IBM Nears Deal to Acquire Software Maker Red Hat. Red Hat má tržní ohodnocení 20.5 miliardy USD.

Též viz T’S OFFICIAL: IBM is acquiring software company Red Hat for $34 billion kde je uvedena i možná cena akvizice, 34 miliard dolarů. Zaznívá tam i to, že IBM bude nadále pokračovat v tom co Red Hat dělal v oblasti Open Source, nedojde k ukončení partnerství s dalšími společnostmi a Red Hat zůstane jako nezávislá jednotka se současným vedením.

Potvrzuje to nakonec i Red Hat v tiskové zprávě IBM TO ACQUIRE RED HAT, COMPLETELY CHANGING THE CLOUD LANDSCAPE AND BECOMING WORLD’S #1 HYBRID CLOUD PROVIDER a dvou článcích an blogu: Red Hat + IBM: Creating the leading hybrid cloud provider a Important Additional Information and Where to Find It

2017-03-21 15_27_26-IBM - United States