#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Carrie Kristen smazali Instagram (@carrie_kirsten) kvůli “broskvi a lilku”.

Od Rychlofky

Carrie Kristen smazali Instagram (@carrie_kirsten) kvůli “broskvi a lilku”. Ale nebojte. Má založený nový. Na tom smazaném měla přes 340 tisíc sledujících, na novém už přes 78 tisíc.

2018-07-25 07_28_12-_Carrie Kirsten_ (@iamcarriekirsten) • Fotky a videa na Instagramu.png

Vysvětluje to ve SMAZALI MI INSTAGRAM S 350 TISÍCI FOLLOWERY KVŮLI 2 EMOJI! (no clickbait) a zmiňuje zmizení jedné fotky (najdete tam i zábavné “napsala jsem do Instagramu ať mi fotku vrátí” a něco o tom, že nemá chráněný Instagram proti hacknutí).

Zajímavá souvislost je, že @carinkapussynka na Twitteru právě ten smazaný příspěvek řeší v jedné z “kritických” poznámek (ano, tohle je účet co špatně nese existenci Carrie Kristen).

Ale abychom to uzavřeli, Carrie Kristen si myslí, že ji smazali účet pro obrázek broskve a lilku, protože to je se sexuálním podtónem. Nebo taky možná, že použila cizí fotku. Nebo taky, že jí to někdo ukradl, ale také, že jí lidé těžko nesou a soustavně ji nahlašují. Jinak ale vodopád slov dost dobře mířící na její cílovou skupinu. Mimochodem, založit si nový účet poté co byl jeden zrušen pro porušení Pravidel znamená, že o něj nejspíš opět brzo přijde.

A nakonec. To co použila bylo “lilek + broskev = šplouch” a tím je všechno dost jasné.

PS: Raději se ani neptejte co jí fanoušci masově vkládají do komentářů na novém účtu

TIP: Pro Carrie jeden návod A beginner’s guide to sexting with emoji