#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Velký výpadek Map od Apple s nemožností vyhledávat trasy (“Directions not available”).

Od Rychlofky

Vůbec nebo jen částečně fungující vyhledávání míst, nedařilo se ani získávat detaily o místech. Viz Apple confirms Maps outage: ‘Directions not available’

[15.06.18 19:17] Apple má (podobně jako ostatní firmy) System Status stránku s informacemi o stavu služeb.  Jak Mapy samotné, tak vyhledávání v nich tam potvrzuje problémy.  9toMac v Apple Maps has been down for hours, users unable to search for places or get directions zmiňuje, že výpadek trvá už hodiny.

[15.06.18 21:27] V Apple Maps outage gave people an excuse to stop using Apple Maps zmiňují to, že Google Mapy toho umí podstatně více a lépe. Což je, vlastně tak trochu bohužel, pravda zejména v zemích, které jsou ne dost velké pro Apple. A pokud jim to pár hodin nejede, tak je to opravdu dost dobrý důvod jít do Map od Google.

2018-06-15 19_16_56-Apple - Support - System Status.png

google-map-maker-defacement