Facebook zrušil nastavení preferovaného okruhu uživatelů Stránky.

Facebook zrušil nastavení preferovaného okruhu uživatelů Stránky. Vydává to za „zjednodušení“ nastavení a v oznámení navíc chybně píše, že si zemi a věk můžete nastavit věkové a územní omezení. To nedělejte, vaše Stránka se přestane indexovat ve vyhledávačích a také přestane být veřejně přístupná.

V rámci zjednodušení našich nastavení jsme odebrali funkci stránkou upřednostňovaného okruhu uživatelů. Ten mohli vlastníci stránek upravovat tak, aby odrážel, s kým se s největší pravděpodobností spojí. Stále máte možnost pro stránku přidat nebo upravit omezení na země nebo věkovou skupinu, aby se vaše stránka určitým okruhům uživatelů nezobrazovala. Další informace najdete na sem.

TIP: V ‣ Jak používat Facebook pro marketing najdete tipy a triky týkající se využití Facebooku pro marketing

2018-04-23 14_57_26-(79) Nastavení Další Testovací stránka.png

 

Reklamy