#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Pinterest bude v newsfeedu (konečně) ukazovat koho sledujete a dokonce i trochu v chronologickém pořadí

Od Rychlofky

Pinterest bude v newsfeedu (konečně) ukazovat koho sledujete a dokonce i trochu v chronologickém pořadí. Nejlepší na tom prozření je, že zjistili,  že nejvíc engagementu mají fotky lidí, které příjemci sledují. Trochu je to celé v rozporu s tím, že mezitím stihli zrušit Líbí/Like a jediné co jde dělat je připínat nebo komentovat. Komentování přitom na Pinterestu je podobně vzácné jako na Instagramu (když nepočítáme záplavu spamu). Viz Pinterest’s new feed has just your friends’ pins, and no algorithmic recommendations

Jediná vada, založili na to novou záložku. Ale na druhou stranu, původní newsfeed aspoň snad zůstane použitelný pro objevování nového obsahu. Protože i tam Pinterest zrušil jednu z nejcennějších věci – možnost podívat se na které nástěnky je připnuta konkrétní fotka.

2017-04-23 09_11_46-(4) Pinterest • The world_s catalog of ideas