#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Napsal o tom jak dva měsíce zprávy jen z papírových novin a jak se odpojil. Jenže, celé ty měsíce používal Twitter a tweetoval

Od Rychlofky

Napsal o tom jak dva měsíce zprávy jen z papírových novin a jak se odpojil. Jenže, celé ty dva měsíce používal Twitter a tweetoval jak o život. Trochu se tomu smějí v The Times tech columnist ‘unplugged’ from the internet. Except he didn’t a říkají o tom, že “asi nelže, že si opravdu myslí, že se odpojil”. Sám Manjoo to vysvětluje, že se prý “odpojil na Twitteru jenom od zpravodajství”, což je ale zase v rozporu s tím, že ve svém sloupku tvrdí, že se “odpojil z Twitteru”. Nakonec, při pohledu na dva měsíce “odpojení” je vidět i to, jak mohutně pokračoval v sledování zpráv na Twitteru. Včetně retweetování a komentování. Možná ale nakonec ten informační internetový detox prostě jenom nezvládl.

2018-03-11 11_28_45-For Two Months, I Got My News From Print Newspapers. Here’s What I Learned. - Th.png