Sdílíte fotografie z Fotek Google? Zapomeňte na soukromí.

Sdílíte fotografie z Fotek Google? Zapomeňte na soukromí. Varování v Do NOT Share Your Google Photos via Email – Not as Private as Google Drive je ale tak trochu ukázka nepochopení a naivity. Pokud prostě někomu posíláte odkaz na fotku či album, tak je logické, že tentýž odkaz může použít kdokoliv cizí pokud toto není doprovázeno nutností se někam přihlásit. Poslání e-mailem musí vést k možnosti to otevřít bez přihlášení, ne každý má Gmail a účet u Google.

share-4.png

Reklamy