#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Amazon Music Unlimited dorazilo do Česka, zajímavější ale je, že zde bude dostupné Amazon Echo.

Od Rychlofky

Amazon Music Unlimited dorazilo do Česka, zajímavější ale je, že zde bude dostupné Amazon Echo. To totiž doposud bylo možné koupit na Amazon.de/Amazon.com jedině pokud jste měli možnost si to nechat poslat jinam a přeposlat. Do Česka to odmítali dodávat. Viz Amazon Music Unlimited Expands to 28 More Countries Around the World kde to ale stále bohužel vypadá, že Echo je nějak vázáno na Music Unlimited. No, uvidíme.

A viz též Jak nastavit a zprovoznit Amazon Echo (a Alexu)? Jak z (nejenom) Amazonu (v praxi z Amazon.de) koupit zboží, které odmítají doručit do Česka?. Na cestě je navíc série tipů a triků detailněji řešící právě Alexu a Echo – první díl viz Tipy a triky pro Amazon Echo (Alexu), díl první (oslovení, profily, kalkulačka, rutiny)

hero_dot-echo-plus._CB515484415_.png