#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Smrt v autě v přímém přenosu na Facebooku už i v Česku a také ukázka toho, co udělá Facebook s profilem zemřelého

Od Rychlofky

Smrt v autě v přímém přenosu na Facebooku už i v Česku a také ukázka toho, co udělá Facebook s profilem zemřelého (viz Do poslední vůle přidejte přístupy k účtům na Internetu). Nechají ho volně přístupný, ať pozůstalí chtějí nebo ne. Ti se sice mohou domáhat zrušení,ale nikdo se s nimi nebaví. A celé se to rozrůstá do poněkud absurdních a obludných rozměrů na veřejně přístupných profilech jí a jejich rodičů (matka, otec, dcera, spolujezdkyně co natáčela). Co se nehody týče, tak viz Při nehodě u Obrnic zemřela dívka. Jízdu kamarádky vysílaly živě na Facebooku a Smrt v přímém přenosu – nevhodné do 18 let!. Jak dlouho vydrží níže uvedené video na YouTube je otázka.

2017-07-08 08_45_21-Nikol Barabášová.png

Představa Facebooku o zachování profilů zemřelých je děsivá. Veřejně přístupné, velmi obtížné dosáhnout smazání či skrytí.

A mimochodem, tohle vypadá jako pár let stará věc se stejnou holčinou: VELKÉ PÁTRÁNÍ: Krásná Nikola a její kamarádi záhadně zmizeli!

https://youtu.be/Zc-zGs_O9W4

[10.07.17 08:02] Blesk.cz: Přímý přenos jízdy smrti znuděných Nikol: Experti hájí Facebook, selhala výchova

[10.07.17 08:04] iRozhlas.cz: Webem se šíří video nehody u Obrnic. Soukromí na Facebooku neexistuje, říká Dočekal