#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Ve WordPressu zlobí AMP verze stránek, odstraňuje odkazy

Od Rychlofky

Pokud se dostanete na @rychlofky na AMP verzi stránky, tak se může stát, že neuvidíte odkazy – neznámo proč je u některých článků WordPress odstraňuje a u některých se to neděje. Podívat se na to v praxi můžete u Slušní lidé na Facebooku analyzovaní Josefem Šlerkou (normální verze) vs. AMP verze. Oproti tomu GIFu je 30 let a nutno dodat, že až v poslední době je to divoká jízda vs AMP verze žádné odstranění odkazu nezaznamená. Nahlášeno WordPressu, díky @lukas_pavlica za upozornění

DODATEK: Objeveno čím to je, URL v češtině http://databoutique.cz/post/161312186128/slušní-lidé-na-facebooku prostě AMP odstraní, jakmile je escapovaná (http://databoutique.cz/post/161312186128/slu%C5%A1n%C3%AD-lid%C3%A9-na-facebooku) tak už ji neodstraní.  No, popravdě, to že na databotique.cz mají češtinu v URL není dobrý nápad tak jako tak.

2017-06-04 10_23_31-Slušní lidé na Facebooku analyzovaní Josefem Šlerkou – rychlofky.png