#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Bitcoinpay vám při registraci pošle heslo mailem, dost nešťastný nápad

Od Rychlofky

Bitcoinpay vám při registraci pošle heslo mailem, dost nešťastný nápad, zejména pokud jde o platební bránu, peníze a bitcoiny. Samozřejmě, tiše se předpokládá, že si při prvním přihlášení heslo změníte na vlastní, ale systém po vás nic takového nechce a jak už víme, na tohle lidé běžně zapomenou. Dost nezodpovědný přístup k bezpečnosti. Stejně nezodpovědné je to, že jim není možné napsat, na stránkách mají jenom formulář, žádný jiný kontakt. A asi nepřekvapí, že obchodní podmínky jsou pouze v angličtině.

[21.05.17 21:49] Dorazila odpověď z Bitcoinpay:

Dobry den, heslo si muzete zmenit v sekci https://bitcoinpay.com/en/setup/password
Bitcoinpay temer nedrzi zustatky, nebot je kazdy den odesila na bankovni ucet prijemce. Jmeno prijemce neni mozne zmenit a tudiz je prakticky nemozne zcizit penezni prostredky. Pri vyplate na bitcoinovou adresu navic kontrolujeme posledni zmeny. V kazdem pripade delame na verzi bitcoinpay v2, ktera bude mit dvoufaktorovou autorizaci a vyssi zabezpeceni. Vasi vytce naprosto rozumim a verte mi, za na zmenach pracujeme.

Dekuji za pochopeni.
D.H.

2017-05-20 09_56_33-Bitcoin platby pro obchodníky _ BitcoinPay.png