#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Natural News odstraněno Google z indexu. Vcelku dobrý tah

Od Rychlofky

Natural News odstraněno Google z indexu. Vcelku dobrý tah, protože tohle jeden z přímo  ukázkových fakenews webů. Zahlcených výmysly, konspiracemi, nebezpečnými věcmi týkajícími se zdraví. V Google Blacklists Natural News, the Web’s Leading Authority on DIY Ebola Vaccines si můžete počíst o tom jak jeho provozovatel označuje všechno za spiknutí a Google škatulkuje jako anti-Trump a “fašistický” a zahajující “tažení” proti pro-Trump webům. Míchá se do toho ale úplně všechno, na co si jenom můžete vzpomenout. Fascinující sbírka mašíblů.

K odstranění z indexu je nutné dodat, že “fake news” k tomu nevedou, není to věc, která je v rozporu s Pravidly u Google. V případě Natural News je důvodem nejspíš klasické podvádění s velmi starým trikem – “senaky mobile redirects“. Což je nakonec dost běžné, na webech jako je tento. Přijdete tam, aby vás to vzápětí přesměrovalo někam, kam jste vůbec nechtěli.

2017-02-23 20_23_23-Natural Health News and Scientific Discoveries - NaturalNews.com.png