#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Silvestrovský provoz sociálních sítí v mobilní datové síti O2. Hodně zajímavý pohled

Od Rychlofky

Silvestrovský provoz sociálních sítí v mobilní datové síti O2. Hodně zajímavý pohled, . který do kontextu staví Facebook, Instagram, Snapchat a Twitter. zjistíte z něj, že Facebook je samozřejmě jedničkou, ale ignorovat Instagram se nevyplatí, stejně jako není dobré ignorovat Snapchat. Byť u něj už je jasně vidět, že má silnější pověst, než aktivity uživatelů. A my co milujeme Twitter, můžeme být samozřejmě trochu smutní, ale je potřeba si uvědomit, že jde o objem dat a je vcelku jasné, že Twitter založený hlavně na textech do 140 znaků se objemově nemůže projevovat tak jako další sítě, které přetékají obrázky a videem. Stejně je vhodné takto pohlížet na Snapchat, který není sociální sítí jako Facebook/Instagram a jeho povaha je hlavně chatovací.

O2_soc_sítě_silvestr.png

PS: Jde o doplnění k tiskové Na Silvestra ovládla síť O2 mobilní data. Operátor spojil téměř 15 milionů hovorů, kde Snapchat byl samostatně a nově je k dispozici i delší období. Omluvte prosím absenci čísel i oříznutí osy Y (nezačíná na nule), jenom tak je možné vám tenhle zajímavý graf zprostředkovat, vypovídací hodnotu má stále velmi dobrou