#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Pokémon GO může být masivní špionážní aktivitou.

Od Rychlofky

Pokémon GO může být masivní špionážní aktivitou. Tedy alespoň to píší v Crazy conspiracy theory: What if Pokemon Go was used for massive spying operations? a ukazuje to jenom na to, že média nemají nejmenší ponětí o tom, jak Pokémon GO vznikl. Tedy že je to jenom front-end a obarvení roky fungující hry Ingress. Ony ty špiónské agentury by totiž vůbec nic takového hackovat nemusely. Hloupostí v článku je i to, že Pokémon GO potřebuje přístup ke kameře, dá se to hrát i s vypnout kamerou. Ale jinak je to založeno na onom hysterickém točení se na chybně nastavených právech požadovaných po uživatelích iOSu a vtipně do toho míchá Johna Hanke, zakladatele Nianticu a zároveň Keyhole. Konspirátoři všech zemí spojte se.

TIP: Jak na Pokémon GO? Nejúplnější rádce pro začínající i pokročilé je možná to, co právě hledáte, pokud tuhle hru hrát. 

2016-07-10 16.15.26.png