#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Facebook maže stránky a profily nahlašované fundamentalisty a extrémisty aniž by vůbec řešil, jestli nahlášení není útok.

Od Rychlofky

Facebook maže stránky a profily nahlašované fundamentalisty a extrémisty aniž by vůbec řešil, jestli nahlášení není cílený útok. Což vlastně není nic nového, tohle dělá roky a zásadní problém je, že Facebook stále nechává rozhodovat hlavně roboty podle počtu nahlášení. Případná kontrola lidmi trvá i měsíce a kontrolující většinou nemá žádnou znalost jazyka ani ničeho co by umožnilo opravdu zodpovědně rozhodovat. V 1.5 miliardě uživatelů je to prostě stejně jenom statistická chyba. Viz NO REAL CHANGES YET ! kde je k vidění další absurdita. Domnívat se, že nějaká internetová petice změní přístup Zuckerberga je nesmírně naivní. Tady jde prostě o miliardy dolarů.

2016-04-19 08_16_56-Petition update · NO REAL CHANGES YET ! · Change.org.png