#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Ellen Pao skončila coby CEO Redditu, nahradil ji jeden ze zakladatelů Steve Huffman.

Od Rychlofky

Ellen Pao skončila coby CEO Redditu, nahradil ji jeden ze zakladatelů Steve Huffman. Výsledek velké revolty redditorů způsobené vyhazovem správkyně AMA části ukazuje na to jak to dopadne, když vedení společnosti nekomunikuje. Ellen Pao sice přišla s velkým sypáním popele na hlavu a omluvami, ale moc to nepomohlo. V rezignačním dopise Pao komentuje ošklivé věci a “zpochybňuje humanitu”, což není příliš divu, na její hlavu se sypala řada urážek a nechutných komentářů. Důvodem odchodu je ale prý to, že po ní vedení chtělo zajistit vyšší růst, než je možné zajistit při udržení zásadních principů Redditu.

Vzpoura redditorů, tedy lépe řečeno správců, jde tak daleko, že jejich AMA (Ask Me Anything) jsou kompletně nedostupné, stejně jako některé další části webu.