#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

YouTube je zásadní nástroj pro šíření a vytváření konspirací. A nejde zdaleka o placatou Zemi.

Od Rychlofky

YouTube je zásadní nástroj pro šíření a vytváření konspirací. Ať už je to něco o iPhone co zaznamenává vše co se děje, dětských pořadech obsahujících podprahové sdělení, požárech v Kalifornii založených armádními laserovými zbraněmi z oběžné dráhy či tvrzení, že země je přece placatá.

Viz YouTube Unleashed a Conspiracy Theory Boom. Can It Be Contained? kde jako základ vycházejí z náže uvedeného videa. Stačí se podívat na komentáře pod ním abyste pochopili jak nebezpečné to je. Nechybí ani klasické tvrzení, že to YouTube neukazuje, že se toho bojí vlády. Jasně, 34 milionů zhlédnutí.

TIP: Chcete vědět víc o šílených konspiračních teoriích? Projděte si Co jsou to chemtrails?Co je to EAN? A jakou to má spojitost s 666 a kontaminací potravin? a Země placatá není, ani na jednom konci není zeď. Hlouposti v placené části ČTK